.

.

36 БР Разделители на масата за Дъски уединение студенти Здрав и Водоустойчив Пластмасов Разделител за учебни Кабинети по Папки, за занимания, за да проверите за учи?

36 БР Разделители на масата за Дъски уединение студенти Здрав и Водоустойчив Пластмасов Разделител за учебни Кабинети

BGN 1.33
Налично
Налично

Вие ще получите : 36 разделители за непълно за студенти, които са изпълнени в 4 цвята, във всеки цвят по 6 парчета, достатъчно количество и за голям размер отговаря на вашите дневните нужди, а в замяна ще помогнат на учениците да подобрят обучението си с помощта на нашите дъски за поверителност за непълно ученици!Това помага да се създаде бариера между всяко дете, така че те могат да се фокусира върху задачата в ръка. Размер : размери на лентата за поверителност в средата на масата-около 44 х 35,5 см / 17,3 x 14 инча, а от двете страни на панела - прибл. 35,5x34 см / 14x13,5 инча, удобно за учители и родители навреме, за да видите домашна работа на учениците, подходящ за маси на повечето стандартни размери; Когато не се използва, може да се сгъва три пъти, за по-лесно съхранение.Безопасни материали : преграда за клас изработени от пластмаса, велпапе, материал, надежден и за многократна употреба, му е трудно да се прекъсне и да се деформира, той може да бъде разширена триизмерна повърхност, която позволява на учениците да го използвате по масите в продължение на дълъг период от време.Забавен дизайн : тези страхотни прегради за децата се предлагат в различни цветове с допълнителни цветни стикери за лесна идентификация при използване на таблици.Трайност : панел за поверителност study carrel - това е полезен и практичен вариант дълъг период на употреба, който можете да използвате година след година в клас, у дома, в офиса, на изпитите в ресторанта. Те са лесни за почистване, достатъчно избършете с влажна кърпа.Характеристики : подмяна Помагат на учениците да подобрят обучението си, с помощта на нашите дъски за поверителност за студентските маси!Това помага да се създаде бариера между всяко дете, така че те могат да се съсредоточат върху текущата задача Разделител за клас е изработен от пластмаса, велпапе, материал, надежден и за многократна употреба, му е трудно да се прекъсне и да се деформира, той се разширява до триизмерна повърхност, която позволява на учениците да го използвате по масите в продължение на дълъг период от време Опции : Цвят : 4 цвят Материал : пластмаса Предпоставка включва в себе си : 36 бр. Размер : 17,3x14x13,5 инча Забележка : Моля се допуска малки грешки в размери, поради ръчно измерване.Моля, оставяйте малки разлики в цвета се дължи на различни партии и екрани.

Подробности

Color:
4 color
Material:
plastic
Package includes:
36PCS
Size:
17.3 x 14x 13.5inch
Note:
Please allow slight size errors due to manual measurement. Please allow slight color differences due to different batches and screens.

Подобни продукти в категория